Service Hotline
+86-769-83307931
Индустрија знања

Категорија производа

Компјутеризовану ствари машина шивање параметара за контролу над компјутером

Ово је процес којим се штепање са шивање шивање параметара (љијужи брзине, дебљину линије, линије напетост) су компјутерски контролисане.

Штепање са машина онлине трагове приликом формирања потреба за рачунар контролисати шивање брзина параметре. Овоме машина брзину према шивање потребу да подесим константан.

Ствари машина онлине трагове приликом формирања због лоцк ститцх моја бебице нит капацитет величина утицаја доњи ред, да контролишете количину моја бебице нит колико новца, гарантовано станица шивање шивање без недостаје доњи ред по задњи пут, утичу на квалитет шивање. Стога , машина за штепање са моја бебице нит потребно је да у реалном времену контролу над тежина дзепарац параметре, аларм, затворени у моја бебице. Овоме машина онлине трагове током формацију, да испуне храњења услове од различитих материјала, у току Диференцијална феед, потребно је да шијеш на различите сегменте имају различите диференцијалне нахрани стварне ситуације. Као у оделу рукав процес, позвао је на усвајање компјутер контроле за различите шивање шивање за различите диференцијалне феедова износ контролу како би се осигурала стабилност одело је рукав технологије. Ово су овоме шивање шивање параметара у процесу реализације контролу над компјутером, параметар је средство за побољшање квалитета производа за шивање.

Овоме машина Торн док је радио, и одаберите линију и повезати ред агенције постепено је схватило да контролу над компјутером, на уређају је подешена заснованих на 2 машине, штепање са Торн храњење механизам, и одаберите линију механички део за мотор вођених, повезати линију машина за другу диск јединицу. Гил таке-уп механизма након формирања лоопс и механизам, уверите се да машина циљу кабл зазвони, јавља нит механизам за брзо ракета твоју линију и повезати лоопс реда агенција и осигурала глатка дну примљене материјал. Ове двије институције су вођене 2 различите моторна координација имплементације синхрони управљања.


Истрага
Send
Контактирајте нас
Адреса: НР Кина Xиалингбеи Индустријска зона, Лиаобу град, град у Донггуану, Гуангдонг,
Телефон: +86-769-83307931
Факс: 86-769-83238630
Е-пошта: hc@machine-quilting.com