Service Hotline
+86-769-83307931
Индустрија знања

Категорија производа

Ефекат и изгледи за компјутеризовану ствари машина

Компјутер овоме тестера структуре једноставно, пробој традиционални компјутер овоме тестера технологија уско грло ограничењима, користи увоза ред водич, јединствене технологије чини машина зрак трчи светло осетљиве глатко, гаранција квалитета тестера за штепање са рачунара. Тако да у цену аспектима машина yан рачунара за цену такође ће се повећало, највише јефтино од рачунара yан тестера од цене у 15800 около, висок степен је имао 100 000, високу прецизност, можете да извезете производа. Једноставно руковање, Велика брзина, примењује се Yу леже у кревет, мадрац, гардеробу, индустрија намештаја. Могу ће рачунар yан тестера широко за разне јорган, и врежу за спавање, тепих и засторе овоме шивање; компјутер yан тестера од лоше многе, да жели да бисте изабрали пасус је добра механика, кључа да видим механичке кључних сегмената као напунио делове од стране са материјалом, корак у моторне које предводе цео машину за покретање, ако синхронизација заокружити селекцију пластике или најлона комаде

Буди опрезан, ускоро да умрем, зависи и спецификације материјала за све сегменте, као што су оквир за мале ствари, ако је 4 x 4 цев машина покреће стабилност.

пре 15 година, механичка штепање са мулти-игла направа у Кини, Дурасел, конзистентност је добар, али трикови, мање промене, пропасти, и не може да репродукује, доминирају композит, обрађеног материјала и батерије. 1.2 средња овоме сада неки произвођачи и даље користе ручне израде ствари и машина овоме машина за производњу. Јер оба ова метода има своје мане, то је постепено замењена напреднију технологију израде од ствари. Апарат за компјутеризовану ствари у односу на традиционалне механичке Клајда, без пара своју кравату половину координата функција Једноставан образац. Прецизно компјутерски системи под контролом овоме функција савршено на читав координатни систем развијен од стране разних сложене обрасце производње, механичке перформансе, бука загадјење и брзином друге индикаторе, су механичке машине из прошлости могли не подударају.


Истрага
Send
Контактирајте нас
Адреса: НР Кина Xиалингбеи Индустријска зона, Лиаобу град, град у Донггуану, Гуангдонг,
Телефон: +86-769-83307931
Факс: 86-769-83238630
Е-пошта: hc@machine-quilting.com