Service Hotline
+86-769-83307931
Индустрија знања

Категорија производа

Флексибилна Аутоматизација и процесне опреме

Као производ постаје све више прољирио, замена брже, поховани циклуса производа, разне врсте масовног (посебно мале) производње је већ мејнстрим производње за производњу шаре. Стога , аутоматску обраду опрема флексибилни устанку. Флексибилни различите флексибилни испољава на објекте, који се лако може у одређеном опсегу од прераде делове замена за други део функције за обраду. Флексибилни аутоматску обраду контролише софтвер/програмирање машине алатке за обраду, замењена са другим сегментима, једноставно променити у одговарајући софтвер/програмирање и један јиг (понекад цак ни потребно замијенити опрема). Обично није потребно да машине, опрема за ручну корекцију, могу се постићи у другом делу обраде, за масовну производњу или обоје промијенити више део производње, која ће значајно скратити дуготрајни производне опреме корекције и време за припрему производње.

За аутоматску обраду средњим и малим групном производње, са неким од следећих функција.

(1 ) аутоматски трансформацију функције за обраду, Аутоматска обрада опреме, можете подесити један или група рачунара или програмираном контролера за контролу и управљање система производње, систем може бити опремљен различитих производа у складу са њиховим потребама, згодно и брзо функција за аутоматско Мењање програма рада опреме, смањи систем Оптерећење корекције времена.

(2 ) функција аутоматске обраде више производа или сегмената, поставите wоркпиеце током маљинске система и пратећих стега транспортног система, као и систем за обраду има знатан свестраност и висок степен аутоматизације, да цео систем у групу технологија аутоматски на основу више производа или група сегмената обраде функције.


Истрага
Send
Контактирајте нас
Адреса: НР Кина Xиалингбеи Индустријска зона, Лиаобу град, град у Донггуану, Гуангдонг,
Телефон: +86-769-83307931
Факс: 86-769-83238630
Е-пошта: hc@machine-quilting.com