Service Hotline
+86-769-83307931
Индустрија знања

Категорија производа

Нека сазнања о компјутеризовану ствари машина

Апарат за компјутеризовану ствари се користи за шивање мадраца, мадрац заклоне, јоргани и друге линеарне узорак на текстилне машине. То је слично принципима косачице, (тестера текстил спорост, непокретна у машину. Овоме машина вежбе: статична машина покрета текстил).

Овоме машина тумачи дословно бити овоме машине, реци"ствари". Објашњења дао на ЦИ, штепање са је са љијете фурнира текстилне тканине дугу иглу, с друге стране поправио. Првобитно је прошивена руком. Након проналаска Клајда, народ је почео да студира машину ствари. Негде 1991, Кина је уведен први машина ствари. Било је у том тренутку, Кина је почела да има сопствену јорган. Али до тада, људи су знали мало о јорган, тако да се извози већину на јорган.

Појава компјутеризовану ствари машина:

Под Непрекидним истраживањем нашао у напорима истраживача, напокон развио је компјутерски контролисане "машина за штепање са". Решио рођења овоме непремостиве проблеме. Апарат за компјутеризовану ствари у односу на традиционалне механичке Клајда, без пара своју кравату половину координата функција Једноставан образац. Прецизно компјутерски системи под контролом овоме функција савршено на читав координатни систем развијен од стране разних сложене обрасце производње, механичке перформансе, бука загадјење и брзином друге индикаторе, су механичке машине из прошлости могли не подударају.


Истрага
Send
Контактирајте нас
Адреса: НР Кина Xиалингбеи Индустријска зона, Лиаобу град, град у Донггуану, Гуангдонг,
Телефон: +86-769-83307931
Факс: 86-769-83238630
Е-пошта: hc@machine-quilting.com