Service Hotline
+86-769-83307931
Новости
Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Кина Мобиле компјутеризован овоме машина водећи Тренд у свету

Данас , Кина овоме машина тржиште покренуто са слабе на јак, лаке индустрије машина је била не само рада-интензивне индустрије, већ и на почетак индустријске структуре, у смислу излаза, извоз, запошљавање заузимају велике пропорције. Мобилне , компјутерску ствари машина у свјетлу индустријских машина је снажно заступљена у индустрији ствари које расту на свету, Кина ће довести тренд у свету. Друге компаније националне тестера, мали, на основу претходно искуство и извуку поуке из кинеског тржишта за мобилне компјутеризовану ствари машина у индустрији широм света, доћи ће из слабе да јака.

Развој индустрије машина мобилне компјутеризовану ствари у Кини су углавном мала и лабаво, у пропорцији са пет главних у индустрији, је не 25%, 2014 године, величину машина читавом тржишту домаће мобилне компјутеризовану ствари на 50 милијарди јуана, у индустрији штепање са треба бити консолидовани и побољшане.

Одела индустрија прихода је константно у порасту, у индустрији као целина константно побољшава. Домаћи мобилни компјутеризован машина за штепање са индустријских трендова: водећих предузећа су константно шири, тржиште концентрација је повећано. Мобилна компјутеризовану ствари машинска индустрија полако прелази на запад, довели велику инвестицију. Пун електронску контролу ефикасности машина мобилна компјутеризовану ствари наставља да се развија, али такође је довео до повећане потражње.

Мобилне компјутеризовану ствари апарат у домаће индустрије развој релевантних наведене компаније широко Разноврсна, стандардизовани предузећа акционарско посвећени развоју прецизност маљинске посао. Докле год све мобилне компјутеризовану ствари машинске индустрије могу да се развију, да ће диск одела индустрија расла.


Истрага
Send
Контактирајте нас
Адреса: НР Кина Xиалингбеи Индустријска зона, Лиаобу град, град у Донггуану, Гуангдонг,
Телефон: +86-769-83307931
Факс: 86-769-83238630
Е-пошта: hc@machine-quilting.com