Service Hotline
+86-769-83307931
Новости
Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Компјутеризован овоме машина интелигенцију развој Кине пута

Овоме развој технологије апарат у Кини и искуство стечено током међународне машине, али компјутеризовану ствари машина тржиште је са развојем у текстилној индустрији и даље развијање.

Стварни у Кини, штепање са тестера компјутер ствари тестера производи такође само близу више од 10 година у формирању, прави тржишта производа ове класе такође припада младе државе, компјутер овоме шивање поверљиви иди пута такође је дуг и будућност развоја смеру ће је и међународне стандарде за интелигентни од путева, компјутер овоме тестера треба да остварује једнократна довршених отворена памук , послао тканине, и попуне и примљене или ЦД страни, процес скупови линија и операција треба да видимо, људскији и интелигентни од.

И компјутеризован овоме машине и компјутерску вез машине такође ће бити комбиноване са даљинском управљачу процеса производње, тако да схвате ствари дизајн за аутоматизацију индустријске производње, контролу процеса и интелигентног информације за управљање. Интелигентни развој компјутеризовану ствари машина, Кина је у правцу пута.


Истрага
Send
Контактирајте нас
Адреса: НР Кина Xиалингбеи Индустријска зона, Лиаобу град, град у Донггуану, Гуангдонг,
Телефон: +86-769-83307931
Факс: 86-769-83238630
Е-пошта: hc@machine-quilting.com