Service Hotline
+86-769-83307931
Новости
Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Француска текстилне машине усмерене на индијским тржиштем

Француска машинерију текстил да услућимо експанзију на европском тржишту, годишњи промет од 1.3 милијарде долара. Међутим , у светлу економске кризе, као што су Кина, Индија и Турска и друге земље у развоју постати Француској машинерију тржишту.

Француска банка текстилне машине произвођачи допринос историјски развој текстилне индустрије, да врти индустрија памук, уврнути и текстуром предива индустрије машина, јацqуард и доби машине, топлоту постављање машина, залиху нон-тканина тканине у новим секторима у текстилној индустрији обраде и рециклирања текстилних материјала. Француска банка машинерију текстил у погледу извоза била на шестом месту у свету.

Француска текстилне машине произвођачи асоцијације (УЦМТФ) председник булунуо·амулина је рекао: "дуг период времена, скупили смо гармент и текстилне тржишта земље. Недавно , на европском тржишту је такодје. Та тржишта су се претворила у Кини и Индији и другим земљама. Упркос кинеског недавне недостатак енергије, али то изгледа боље. И подстицаји локалне инвестиције из владе, Индија тржиште је постало врло активни. "Као и продаје се опоравио на ниво пре економске кризе, Француске текстилне машине индустрије обежава.


Истрага
Send
Контактирајте нас
Адреса: НР Кина Xиалингбеи Индустријска зона, Лиаобу град, град у Донггуану, Гуангдонг,
Телефон: +86-769-83307931
Факс: 86-769-83238630
Е-пошта: hc@machine-quilting.com