Service Hotline
+86-769-83307931
Новости
Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Овоме пословне прилике

Кина је светских најатрактивнији прошивена текстилне производње и потрошње тржиште, има неке од светских најможнији овоме текстилне прилике.

Кину да успостави средње- и дугорочне стратегије за побољшавање нивоа отворена економија, креирати нове могућности за индустријски надоградња текстилне индустрије

Откако се придружио Кина шири WТО, са међународним покривеност билатералне или регионалне слободне трговине и кинеског трговинског вишка и велики девизних резерви, које су погодне за кинеске текстилне индустрије да бисте проширили увођење међународне напредне опреме, модерна технологија, изузетан таленат, привући нове напредне производње предузећа и институција за истраживање и развој, да убрза у индустрији за унапређивање могућности индустријске иновације од изузетног је значаја. 6 година новог века, Кина текстилне опреме прерађивачке индустрије је остварила значајан напредак и напредак, укључујући страних и Хонг Конг, Макао и главном граду неки излаз за 38.05% продаје 31.34, извоз испорука вредност 64.3%. Напредни страних производње предузећа у Кини је довело до напретка и напредак у домаћим ОЕМ је фабрика, схватити ситуацију добитна комбинација.


Поред тога, због глобализације, послу Патмуј кинеског тржишта, на кинеском тржишту на најатрактивнијим тржиште на свету, скоро сва велика имена у свету су у Кини. У међувремену, на домаћем тржишту је највећи индустријски текстилне индустрије у Кини, 2000 предузећа изнад одређене величине пропорцију продају на домаћем тржишту у производњи је 67%, сад за 77%.


Истрага
Send
Контактирајте нас
Адреса: НР Кина Xиалингбеи Индустријска зона, Лиаобу град, град у Донггуану, Гуангдонг,
Телефон: +86-769-83307931
Факс: 86-769-83238630
Е-пошта: hc@machine-quilting.com